سید محمد بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نهضت سوادآموزی یکی از مهمترین و بهترین اقدام فرهنگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود که با حمایت همه جانبه مسئولان کشوری تا کنون نیز ادامه دارد و هدف اصلی آن ریشه کن کردن بی سوادی و از بین بردن عامل وابستگی به بیگانگان است.
این مسئول عنوان کرد: نهضت سوادآموزی از یادگارهای ماندگار امام راحل (ره) است و بطور قطع می توان گفت در اجرای این طرح بزرگ ملی، اقدامات قابل توجه و مهمی صورت گرفته است.
آمار بی سوادی در گروه سنی 10 الی 49 سال تا پایان برنامه پنجم به صفر خواهد رسید
وی ادامه داد: با توجه به اینکه پیشرفت و ارتقای سطح رفاه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و.... جامعه در گرو رشد و توسعه علمی است، اجرای طرح نهضت سوادآموزی نقش بسزایی در تحقق این امر داشته است.
رئیس نهضت سوادآموزی شهرستان شهریار گفت: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه لزوم به صفر رسیدن آمار بی سوادی گروه سنی 10 الی 49 سال تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور، نهضت سوادآموزی از تاریخ یکم خردادماه سالجاری در آموزش و پرورش ادغام شد.
7 درصد جمعیت شهریار از بی سوادی رنج می برند
این مسئول بیان کرد: در حال حاضر بیشترین فعالیت نهضت سوادآموزی در قالب فرد به فرد انجام میشود که طی این طرح، بر اساس توفقات صورت گرفته فرد آموزش دهنده در ازای قبولی هر سوادآموز، مبلغی بین 300 تا 420 هزار تومان دریافت می کند.
بختیاری ضمن اشاره به فعالیتهای نهضت سوادآموزی شهرستان شهریار در کاهش آمار بی سوادی، یادآور شد: بنابر آمارهای بدست آمده از سرشماری نفوس سال 85 و سرشماری اقتصادی سال 88، تعداد 17 هزار و 633 نفر از جمعیت شهریار بی سواد بوده اند که این تعداد در حدود 7 درصد از جمعیت این شهرستان را شامل می شود.
2350 بی سواد شهریاری طی سالجاری تحت آموزش قرار گرفتند
وی ادامه داد: بر اساس طرحی که از سوی آموزش و پرورش این شهرستان در حال اجرا است، از تعداد مذکور، تاکنون دو هزار و 350 نفر از طریق آموزش فرد به فرد جذب نهضت سوادآموزی شده اند و تحت آموزشهای لازم قرار گرفتند.
این مسئول در اهمیت و ضرورت سوادآموزی عنوان کرد: در اهمیت سوادآموزی همین بس که پیامبر بزرگوار اسلام (ص) اسیرانی را که 10 نفر از مسلمانان را باسواد میکردند آزاد می فرمود، همچنین مهریه بعضی زنان را باسواد شدن آنان قرار می داد.
تاکید ویژه پیامبر اسلام (ص) بر سوادآموزی و فراگیری علوم
رئیس نهضت سوادآموزی افزود: وقتی پیامبر اسلام (ص) در هزار و 400 سال پیش تا این حد بر اهمیت سوادآموزی تاکید داشتند، در دنیای امروز که تمام جوانب زندگی روزمره بر اساس علم و دانش پیش می رود، علم آموزی و ارتقای سطح دانش از ضرورتی بسیار بیشتر برخوردار است.
بختیاری با اعلام آمادگی در جذب بی سوادان و ارائه آموزشهای لازم به آنان، گفت: بی سوادان شهریاری می توانند با مراجعه به نهضت سوادآموزی این شهرستان، از خدمات آموزشی این مرکز بهره مند شوند و با افزیش دانش و آگاهیهای خود، زندگی اجتماعی بهتری را پیش رو داشته باشند.
نظر شما